Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pensjonat Amelia

Adres obiektu Kulczyńskiego 2, 38-440 Iwonicz-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Dawid
Dodano: 2016-03-15
Pobyt od: 2016-03-11 do 2016-03-13 IP: xxx.196.86.1
 
 
   

Świetny pensjonat z naprawdę świetną obsługą. Super miejsce do wypoczynku i regeneracji sił. Wyśmienite jedzenie a obsługa profesjonalna. Serdecznie zapraszam :)


 
 

Zadowolona.
Dodano: 2016-02-08
Pobyt od: 2016-01-14 do 2016-01-19 IP: xx.235.120.50
 
 
    

Genialna atmosfera, czyściutko, warunki bardzo, bardzo dobre! Właściciele przesympatyczni i pomocni.


 
 

Asiunia
Dodano: 2016-02-04
Pobyt od: 2015-12-08 do 2015-12-12 IP: xx.235.120.50
 
 
  


 
 

Dorota
Dodano: 2016-01-29
Pobyt od: 2016-01-15 do 2016-01-17 IP: xx.235.120.50
 
 
   

Byłam na weekend z rodziną i jestem bardzo zadowolona. Super atmosfera, bardzo miła obsługa, czyste pokoje i pyszne jedzonko. Polecam wszystkim, a ja na pewno wybiorę się tam z koleżankami na DZIEŃ KOBIET - super oferta masaży i innych zabiegów.


 
 

JohnyBrawo
Dodano: 2016-01-27
Pobyt od: 2016-01-21 do 2016-01-24 IP: xx.254.147.210
 
 
    

Bardzo fajny pensjonat, bardzo dobra i miła obsługa, smaczne jedzenie. Jestem bardo zadowolony z pobytu w tym pensjonacie. Naprawdę polecam!


 
 

Wojtas
Dodano: 2014-04-09
Pobyt od: 2014-03-02 do 2014-03-14
 
 
    

Czyściutko, miła obsługa, ogromny plus to jedzenie- jak mówi Gessler jak u Mamy a nawet lepiej. Śniadania w formie szwedzkiego stołu zapewnia, że nikt nie wychodzi głodny, dostęp do kawy, herbaty non stop. Lokalizacja super dla osób pragnących wypocząć to idealne miejsce, cisza, spokój, miejsc do spacerów niezliczona ilość a dla bardziej aktywnych zwłaszcza w okresie zimowych w pobliżu najlepsze trasy narciarskie na podkarpaciu. W pobliżu pensjonatu znajduje się biuro podróży, które za naprawdę niewielkie pieniądze organizuje wycieczki jedno i dwudniowe po okolicy jak również zagraniczne (Budapeszt, Miszkolc, Lwów itp.)


 
 

zadowolony gość
Dodano: 2014-03-10
Pobyt od: 2014-03-01 do 2014-03-08
 
 
    

Ocena bardzo dobry mówi sama za siebie


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie