Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pensjonat Amelia

Adres obiektu Kulczyńskiego 2, 38-440 Iwonicz-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Globtroter
Dodano: 2016-02-12
Pobyt od: 2016-02-05 do 2016-02-08 IP: xxx.66.21.226
 
 
    

Dawno tak nie wypocząłem. Oboje z dziewczyną lubimy spokojne miejsca z pięknym krajobrazem i domowym jedzeniem. Jeśli chcesz odpocząć od miejskiego hałasu i zregenerować siły to polecam ten pensjonat. Obsługa bardzo miła, pokoje czyste i pasujące standardem do charakteru miejsca. Czuliśmy się jakbyśmy odwiedzili rodzinę.


 
 

Zadowolona.
Dodano: 2016-02-08
Pobyt od: 2016-01-14 do 2016-01-19 IP: xx.235.120.50
 
 
    

Genialna atmosfera, czyściutko, warunki bardzo, bardzo dobre! Właściciele przesympatyczni i pomocni.


 
 

Dorota
Dodano: 2016-01-29
Pobyt od: 2016-01-15 do 2016-01-17 IP: xx.235.120.50
 
 
   

Byłam na weekend z rodziną i jestem bardzo zadowolona. Super atmosfera, bardzo miła obsługa, czyste pokoje i pyszne jedzonko. Polecam wszystkim, a ja na pewno wybiorę się tam z koleżankami na DZIEŃ KOBIET - super oferta masaży i innych zabiegów.


 
 

JohnyBrawo
Dodano: 2016-01-27
Pobyt od: 2016-01-21 do 2016-01-24 IP: xx.254.147.210
 
 
    

Bardzo fajny pensjonat, bardzo dobra i miła obsługa, smaczne jedzenie. Jestem bardo zadowolony z pobytu w tym pensjonacie. Naprawdę polecam!


 
 

Wojciech
Dodano: 2014-05-07
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

Wspaniale miejsce na cudowny odpoczynek, rewelacyjna atmosfera, przemiła obsługa. Jedzenie przepyszne, atrakcje na każdym kroku, warunki wyśmienite! Nieskazitelnie czysto, czułem się jak u siebie w domu a nie, jako gość z zewnątrz. Jeszcze raz pięknie dziękujemy i serdecznie POLECAMY wszystkim


 
 

Wojtas
Dodano: 2014-04-09
Pobyt od: 2014-03-02 do 2014-03-14
 
 
    

Czyściutko, miła obsługa, ogromny plus to jedzenie- jak mówi Gessler jak u Mamy a nawet lepiej. Śniadania w formie szwedzkiego stołu zapewnia, że nikt nie wychodzi głodny, dostęp do kawy, herbaty non stop. Lokalizacja super dla osób pragnących wypocząć to idealne miejsce, cisza, spokój, miejsc do spacerów niezliczona ilość a dla bardziej aktywnych zwłaszcza w okresie zimowych w pobliżu najlepsze trasy narciarskie na podkarpaciu. W pobliżu pensjonatu znajduje się biuro podróży, które za naprawdę niewielkie pieniądze organizuje wycieczki jedno i dwudniowe po okolicy jak również zagraniczne (Budapeszt, Miszkolc, Lwów itp.)


 
 

zadowolony gość
Dodano: 2014-03-10
Pobyt od: 2014-03-01 do 2014-03-08
 
 
    

Ocena bardzo dobry mówi sama za siebie


Opinie 1-7 z 7

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie